Possible Bug with "Acquire Multiple Regions" during stitching.

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Possible Bug with "Acquire Multiple Regions" during stitching.

Peter Braubach
Dear all,

 I have an issue with stitching image sequences generated by the "Acquire Multiple Regions" Plugin.
A similar issue (probably) was raised some time ago, however it was never fully resolved.
http://micro-manager.3463995.n2.nabble.com/multi-ROI-acquisition-and-stitching-td7584052.html

- When at the beginning of the acquisition the checkbox "Multiple Positions (XY)" in the MDA window is checked resulting image sequences/stacks do not stitch.

- When this box _not_ checked resulting sequences stitch fine.

- The malformed(?) image sequence loads into MM without problems and, when saved again, stitches fine using the default method.

Settings and stitching results: https://www.dropbox.com/s/iapamqyl3q1g6ku/MultiRegions.pdf?dl=0
Sample files (cave: 123MB): https://www.dropbox.com/s/etm2s9223fihs72/MultipleRegions.zip?dl=0

Is this intentional (and I don't get the point) or is this a bug?
Is there a way to stitch the files without passing them through MM again? I created ~100GB of worth of images last night...

Any help would be appreciated.
Thank you in advance!

Kind regards
Peter



------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
micro-manager-general mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/micro-manager-general